Czas ruszyć w kolejną podróż! Na nasze biurka trafił egzemplarz książki "Astrofizyka dla zabieganych" wydawnictwa Insignis. Sugerując się tytułem i wielkością książki od razu w głowie pojawiła się u nas myśl, że tym razem przyjdzie nam zrecenzować pozycję, która spełni oczekiwania tych, którzy chcieliby poświęcać swojemu hobby więcej czasu, ale z różnych względów nie mogą sobie na to pozwolić. Przekonajcie się co kryje się za tą przemyślaną i estetyczną okładką i czy fani grubszych książek będą mieć prawo do niezadowolenia.
Całą prawda o UFO... „W Egipcie 4000 lat temu zastanawiano się, nie czy istnieje Bóg, tylko czy mamy dostęp do większego umysłu. Emerson, Napoleon Hill oraz Jung mówili: uniwersalny umysł, podświadomość kolektywna, super podświadomość, niekończącą się inteligencja czy bardziej znana współcześnie nadświadomość”. - Briana Tracy
Ja kupiłam swojemu dziecku na prezent, bo uważam, że wszystko jest napisane w sposób jasny i zwięzły. Akurat żeby usystematyzować sobie podstawy i mieć w rękawie jakieś ciekawostki